Fırında baharatlı sebzeleri yaparken hangi sebzelerin en iyi uyum sağladığını düşünüyorsunuz? Mesela, kabak ve patates dışında başka hangi sebzeleri eklemeyi tercih edersiniz? Ayrıca, baharat seçiminde hangi tatların bir araya gelmesinin daha lezzetli olacağını düşünüyorsunuz? Bu tarifteki adımları izlerken, sebzelerin pişme süresini nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz? Yani, sebzelerin kıvamı ve lezzeti açısından en ideal pişirme süresi sizce ne olmalı?
Fırında baharatlı sebzeleri yaparken hangi sebzelerin en iyi uyum sağladığını düşünüyorsunuz? Mesela, kabak ve patates dışında başka hangi sebzeleri eklemeyi tercih edersiniz? Ayrıca, baharat seçiminde hangi tatların bir araya gelmesinin daha lezzetli olacağını düşünüyorsunuz? Bu tarifteki adımları izlerken, sebzelerin pişme süresini nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz? Yani, sebzelerin kıvamı ve lezzeti açısından en ideal pişirme süresi sizce ne olmalı?
Cevap yaz