Karışık sebze kurusu hazırlamak için hangi sebzeleri tercih ettiniz? Özellikle havuç ve kabak gibi sebzelerin lezzetini korumak için kurutma işlemi sırasında nelere dikkat ettiniz? Ayrıca, güneşte kurutma mı yoksa fırında kurutma yöntemini mi daha çok tercih ediyorsunuz? Bu süreçte karşılaştığınız zorluklar oldu mu? Yaptığınız kurutulmuş sebzeleri hangi yemeklerde kullandınız?
Karışık sebze kurusu hazırlamak için hangi sebzeleri tercih ettiniz? Özellikle havuç ve kabak gibi sebzelerin lezzetini korumak için kurutma işlemi sırasında nelere dikkat ettiniz? Ayrıca, güneşte kurutma mı yoksa fırında kurutma yöntemini mi daha çok tercih ediyorsunuz? Bu süreçte karşılaştığınız zorluklar oldu mu? Yaptığınız kurutulmuş sebzeleri hangi yemeklerde kullandınız?
Cevap yaz