Düdüklüde sebzeli et haşlama tarifini denemek istiyorum, ama sebzeleri hazırlarken dikkat etmem gereken özel bir şey var mı? Havuç ve patatesin boyutları hakkında bir öneriniz var mı? Ayrıca, etin kavrulması aşamasında ne kadar süreyle kavurmam gerektiği hakkında bir ipucu verebilir misiniz? Baharatları eklerken hangi sıralama en iyisi olur? Son olarak, yemeği servis ederken yanında başka neler sunabilirim?
Düdüklüde sebzeli et haşlama tarifini denemek istiyorum, ama sebzeleri hazırlarken dikkat etmem gereken özel bir şey var mı? Havuç ve patatesin boyutları hakkında bir öneriniz var mı? Ayrıca, etin kavrulması aşamasında ne kadar süreyle kavurmam gerektiği hakkında bir ipucu verebilir misiniz? Baharatları eklerken hangi sıralama en iyisi olur? Son olarak, yemeği servis ederken yanında başka neler sunabilirim?
Cevap yaz