Fırında karnabahar hazırlamak gerçekten pratik ve sağlıklı bir seçenek. Karnabaharın taze ve lekesiz olmasına dikkat etmek önemli, peki bu konuda daha önce dikkat ettiğin bir nokta var mıydı? Haşlama işlemi de karnabaharın yumuşamasını sağlıyor, bu adımı atlamak lezzetini etkiler mi sizce? Ayrıca, üzerine serpeceğin parmesan peyniri ile gerçekten farklı bir tat katıyor, siz hangi baharatları eklemeyi tercih ediyorsunuz? Servis önerileri de çok güzel; yanına tavuk eklemek harika bir fikir. Siz genelde hangi yemeklerle birleştiriyorsunuz?
Fırında karnabahar hazırlamak gerçekten pratik ve sağlıklı bir seçenek. Karnabaharın taze ve lekesiz olmasına dikkat etmek önemli, peki bu konuda daha önce dikkat ettiğin bir nokta var mıydı? Haşlama işlemi de karnabaharın yumuşamasını sağlıyor, bu adımı atlamak lezzetini etkiler mi sizce? Ayrıca, üzerine serpeceğin parmesan peyniri ile gerçekten farklı bir tat katıyor, siz hangi baharatları eklemeyi tercih ediyorsunuz? Servis önerileri de çok güzel; yanına tavuk eklemek harika bir fikir. Siz genelde hangi yemeklerle birleştiriyorsunuz?
Cevap yaz