Karışık sebze mücveri tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle, sebzeleri rendeledikten sonra suyunu sıkmanın gerçekten mücverin dağılmasını önlemede bu kadar etkili olduğunu denemek istiyorum. Ayrıca, un miktarını ayarlamakta zorlananlar için bir ipucu var mı? Fırında pişirme seçeneği daha sağlıklı bir alternatif sunduğu için bunu nasıl uygulayabileceğimi merak ediyorum. Ayrıca, farklı baharatlar eklemek mücverin lezzetini artırır mı? Hangi baharatlar tercih edilmeli? Bu tarifteki sebzeleri değiştirmeyi düşünürken, hangi sebzelerin en iyi uyum sağlayacağını merak ediyorum.
Karışık sebze mücveri tarifini okuduktan sonra aklımda birkaç soru oluştu. Öncelikle, sebzeleri rendeledikten sonra suyunu sıkmanın gerçekten mücverin dağılmasını önlemede bu kadar etkili olduğunu denemek istiyorum. Ayrıca, un miktarını ayarlamakta zorlananlar için bir ipucu var mı? Fırında pişirme seçeneği daha sağlıklı bir alternatif sunduğu için bunu nasıl uygulayabileceğimi merak ediyorum. Ayrıca, farklı baharatlar eklemek mücverin lezzetini artırır mı? Hangi baharatlar tercih edilmeli? Bu tarifteki sebzeleri değiştirmeyi düşünürken, hangi sebzelerin en iyi uyum sağlayacağını merak ediyorum.
Cevap yaz