Sebze hastalıkları üzerine bu bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle biyotik ve abiyotik hastalıkların ayrımını öğrenmek, hangi durumlarda hangi önlemlerin alınması gerektiğini anlamamıza yardımcı oluyor. Sizce, dayanıklı çeşitlerin seçilmesi gerçekten hastalık riskini ne kadar azaltabilir? Ayrıca, hijyen uygulamalarının önemi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Tarımda bu tür uygulamaların eksikliği ne gibi sonuçlar doğurabilir?
Sebze hastalıkları üzerine bu bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle biyotik ve abiyotik hastalıkların ayrımını öğrenmek, hangi durumlarda hangi önlemlerin alınması gerektiğini anlamamıza yardımcı oluyor. Sizce, dayanıklı çeşitlerin seçilmesi gerçekten hastalık riskini ne kadar azaltabilir? Ayrıca, hijyen uygulamalarının önemi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Tarımda bu tür uygulamaların eksikliği ne gibi sonuçlar doğurabilir?
Cevap yaz