Etsiz sebze kebabı tarifini okuduktan sonra düşündüm de, bu kadar çeşitli sebze ile hem lezzetli hem de sağlıklı bir yemek hazırlamak gerçekten harika bir fikir. Özellikle nohut ve mısır eklenmesi, hem protein hem de enerji kaynağı olarak çok mantıklı. Peki, sebzeleri doğramak ve karıştırmak dışında başka bir püf noktası var mı? Özellikle şekil vermek ve pişirme süresinde dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Ayrıca, yoğurt veya humus ile servis etmenin yanı sıra başka ne tür soslar denemek ilginç olabilir? Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Etsiz sebze kebabı tarifini okuduktan sonra düşündüm de, bu kadar çeşitli sebze ile hem lezzetli hem de sağlıklı bir yemek hazırlamak gerçekten harika bir fikir. Özellikle nohut ve mısır eklenmesi, hem protein hem de enerji kaynağı olarak çok mantıklı. Peki, sebzeleri doğramak ve karıştırmak dışında başka bir püf noktası var mı? Özellikle şekil vermek ve pişirme süresinde dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Ayrıca, yoğurt veya humus ile servis etmenin yanı sıra başka ne tür soslar denemek ilginç olabilir? Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz