Köri soslu sebzeli tavuk tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Özellikle hindistan cevizi sütü kullanılması ve sebzelerin çeşitliliği çok ilgimi çekti. Tavuk etini soteleme aşamasında dikkat etmem gereken bir püf noktası var mı? Ayrıca, baharatların miktarlarını damak zevkimize göre nasıl ayarlayabilirim? Bu yemeği hazırlarken acılığını artırmak için hangi tür biberleri tercih etmeliyim? Gerçekten lezzetli bir sonuç almak için başka önerileriniz var mı?
Köri soslu sebzeli tavuk tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum. Özellikle hindistan cevizi sütü kullanılması ve sebzelerin çeşitliliği çok ilgimi çekti. Tavuk etini soteleme aşamasında dikkat etmem gereken bir püf noktası var mı? Ayrıca, baharatların miktarlarını damak zevkimize göre nasıl ayarlayabilirim? Bu yemeği hazırlarken acılığını artırmak için hangi tür biberleri tercih etmeliyim? Gerçekten lezzetli bir sonuç almak için başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz